ΝΕΑ

Κύριε Κάτση και λοιποί θιασώτες του πολιτικού ήθους ΣΥΡΙΖΑ.

Κύριε Κάτση και λοιποί θιασώτες του πολιτικού ήθους ΣΥΡΙΖΑ,

Σήμερα ενημερώνεστε και μου ζητάτε προσωπικά συγνώμη που δεν φροντίσατε να μάθετε πριν λασπολογήσετε. Αύριο θα δημοσιεύσετε την ανάκληση της ψευδούς καταγγελίας εναντίον μου και θα είμαστε μια χαρά! Το αντίθετο, αν δεν το κάνετε!

Δεν παραβίασα του κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ο ΙΣΘ σε κάθε εκλογική διαδικασία ενημερώνει τα μέλη του για όλες τις υποψηφιότητες συναδέλφων.

• Στις 13 Μαΐου έλαβα email του ΙΣΘ: “ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτίθεται να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό αρχείο με όλους τους συναδέλφους μέλη του ΙΣΘ οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να λάβουν το ηλεκτρονικό αρχείο υποψηφίων παρακαλούνται να το δηλώσουν στην παρακάτω φόρμα”.

• Στις 27 Μαΐου έλαβα νέο email του ΙΣΘ: “Για κάθε έναν εκ των υποψηφίων, θα ενημερωθείτε με e-mail για την κεντρική προεκλογική εκδήλωσή του που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση κατά την οποία δεν ενδιαφέρεστε να λάβετε τις προαναφερόμενες ενημερώσεις παρακαλούμε να μας το δηλώσετε στην παρακάτω φόρμα. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ο Ιατρικός Σύλλογος δεν έχει εκχωρήσει σε κανέναν υποψήφιο ή κομματικό σχηματισμό λίστα ή e-mail των μελών”.

• Η φόρμα του ΙΣΘ: https://forms.gle/SzFzv7iCp39iCXiE7