ΝΕΑ

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Proinanea.gr

Στα Γιάννενα βρέθηκε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Ο κ. Εξαδάκτυλος είχε συναντήσεις ενώ επισκέφθηκε το διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου και συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Εξερχόμενος ρωτήθηκε για την απόφασή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου τονίζει ότι στόχος του εφόσον εκλεγεί είναι η προώθηση θεμάτων που αφορούν κυρίως την Υγεία καθώς η ιατρική του ιδιότητα δεν μπορεί ποτέ να μπει σε «δεύτερη μοίρα».

Επικεντρώθηκε στην αναγκαιότητα «η Ευρώπη να παραμείνει Ευρώπη» και κάλεσε όλους τους πολίτες να δουν την πραγματική σημασία των εκλογών της 9ης Ιουνίου.

Τόνισε μεταξύ άλλων την ανάγκη η Ευρώπη να «στρέψει το βλέμμα της και στις περιφέρειες που δεν έχουν την ανάπτυξη που απαιτείται ενώ έκανε επίκληση της μνήμης που δεν πρέπει να ατονεί ανακαλώντας την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση «…μια απόφαση που η Μεγάλη Βρετανία έχει μετανιώσει και που αυτοί που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, την επομένη έφυγαν για να ασχοληθούν με τα «σπορ» που έκαναν πάντα στη ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας με αυτόν τον εμφατικό τρόπο την σημασία που έχουν οι ευρωεκλογές για όλους μας.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Εξαδάκτυλο για την συζήτηση που είχαν και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες ευρωεκλογές.