ΝΕΑ

Επίσκεψη στην Πρέβεζα.

ON PREVEZA NEWS

Στην Πρέβεζα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος, ο οποίος αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, θα είναι ένας εκ των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Τον Θανάση Εξαδάκτυλο καλωσόρισε στην Πρέβεζα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας Δημήτρης Σουμαλεύρης καθώς επίσης και πολλά στελέχη της Ν.Δ του νομού Πρέβεζας.

Πιο συγκεκριμένα το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Πρέβεζας Νίκος Σολδάτος, το μέλος της Π.Ε της Ν.Δ Τζιανλούκα Ματσίρας, ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού της Ν.Δ στην Ήπειρο Παναγιώτης Γκανάλας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από όλους τους δήμους του νομού, και πλήθος κόσμου.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Θανάσης Εξαδάκτυλος ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου Dioni, λέγοντας: ‘’Στην Πρέβεζα έχω αρκετούς φίλους. Μακάρι να μπορούσα να επισκέφτομαι την Πρέβεζα πιο συχνά, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται’’.